In de kijkerBeselare 2020

Apéro Chiro!


Hallo iedereen!
Jammer genoeg kan onze jaarlijkse BBQ, Chiro op de Grill, niet doorgaan door de opgelegde maatregelen. Maar niet getreurd, wij komen met een alternatief. We stellen voor: Apéro Chiro. Niks beter dan eens goed op het gemakje aperitieven met vrienden of familie. Wij voorzien een lekkere aperitiefmand met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Bijhorend drankje kan je zelf kiezen: Duvel, Bio sapjes of een fles cava. Bestel voor 18/09 je mand hier op de website van Chiro Beselare.
Bestellen kan via deze link.

Groepsreis

Na een kort maar fantastisch werkjaar sluiten we zoals altijd af met een groepsreis. Die zal doorgaan op zondag 30/08. Dit jaar kunnen we jammer genoeg niet naar een zwembad of meer maar daarom zal het niet minder leuk worden. We blijven door de maatregelen in onze gemeente en zullen er een leuke namiddag beleven met vol verassingen!


Vergeet jullie zeker niet optijd in te schreven tegen vrijdag 28/08!

We hebben er lang op gewacht... En ja, binnen 50 dagen vertrekken wij op kamp! 🤩 Hoe, wie, wat, wanneer, waar, ... is momenteel nog geen vraagteken meer! Joepie jej 

In de kampfolder kan je heel wat info vinden: zoals het kampadres, bananedozeninfo, vertrekinfo, enz. 


Mocht je nog met vragen zitten, kunnen jullie steeds een mailtje sturen naar de kampleiding of vb's.

In mei leggen alle vogeltjes een ei en in mei is Chiro Beselare PLASTICVRIJ!
Ook Chiro Beselare draagt een steentje bij van thuis uit. Zie hier enkele tips! Reageer gerust met een foto van jullie bijdrage 😊
Laten we er niet alleen een plasticvrije maand van maken, maar een plasticvrij jaar!
#mooimakers

Hallo

Naar aanleiding van de crisis door het Coronavirus zijn we met Chiro Beselare verplicht onze werking eventjes stop te moeten zetten. Zowel vanuit Chiro Nationaal als vanuit gemeente Zonnebeke krijgen we een verbod om de Chirowerking nog door te laten gaan. Voorlopig kunnen we nog niet zeggen wanneer we terug van start gaan. Via onderstaande linken kunnen jullie meer info terug vinden.

Chiro Nationaal:

https://chiro.be/chiro-activiteiten-afgelast…

Gemeente Zonnebeke:

https://www.zonnebeke.be/…/Welke_maatregelen_neemt_Zonnebek…

We hopen samen met jullie dat hierdoor het coronavirus ingedijkt kan worden.

Tot snel!

Leiding Chiro Beselare

Het legendarische oudersfeestje kan je hier herbekijken. 

© Copyright. All Rights Reserved.

Designed by Dafne Herreman