Afdelingen

ONZE AFDELINGEN

RIBBELS1e - 2e leerjaar

SPEELCLUB3e - 4e leerjaar

TITO1e - 2e middelbaar

Onze allerkleinsten zijn de Ribbeltjes en tellen al 6, 7 of 8 jaartjes op hun handjes.
Het kamp is voor onze allerkleinsten 5 daagjes. Samen met de leiding en hulpleiding toveren we deze kleintjes elke chirozondag om in prinsessen, ridders, superhelden of indianen. 

De zotte speelclubbers zitten in het 3e & 4e leerjaar. De volle 10 dagen kamp zijn voor de speelclubber een echte uitdaging. Samen met hun coole leiders maken ze van ieder spel een groot feest!

 

De rakwi's zitten in het 5e & 6e leerjaar. De stoere rakkers maken Beselare onveilig terwijl de gekke kwiks zich verkleden in monsters en toffe danspasjes uitvinden. Samen zijn ze niet bang om te ravotten. Wind, zon, regen, sneeuw, niks stopt de rakwi!

 

RAKWI5e - 6e leerjaar

ASPI5e - 6e middelbaar

De Tito's zitten in het 1ste & 2de middelbaar. Met de fiets op weekend, lange dagtochten en zotte stadspelletjes zijn voor de tito's de ingredi├źnten voor een geslaagd werkjaar. Voor de eerste keer zotte massaspelen meespelen met de oudere afdelingen zijn voor de tippers en toppers een wilde ervaring!

 

De keti's zitten in het 3de & 4de middelbaar. Ze trekken samen met hun leiding op avontuur. Ze zijn al volop ingegroeid in hun chirogroep en zetten daarom het hele heem op zijn kop. De sterke kerels maken op kamp het kampvuur en de tiptiens schrijven hun eerste tijdschrift vol roddels en weetjes.

 

Onze oudsten zijn echt aspiranten! Ze gaan op verschillende chirokampen zoals aspitrant of aspibivak en ontmoeten er veel nieuwe vrienden. Ze spelen de zotste spelletjes, gaan op voorkamp, 2 daagse  en inleefweek. De aspies worden volledig klaargestoomd om leiding te worden en mogen ook 2 keer per werkjaar aspi in afdeling geven. Aspi zijn, dat is pas leven!

 

KETI3e - 4e middelbaar