Uniform

chirobroek (verplicht)

chirorok (verplicht)

rode chiro tshirt (verplicht)

chirotrui (verplicht)

ONS UNIFORM..

Wie draagt wat?

Dat is afhankelijk van de afdeling waarin je zit. De ribbels moeten alleen maar het Chiro T-shirt dragen, maar mogen, indien ze dat zelf willen, ook het volledige uniform dragen. Alle andere afdelingen dragen het volledige uniform, namelijk:

 

 

chirohemd (niet verplicht)

topje (niet verplicht)

Waar wat kopen?

Alle standaard delen van het uniform (broek, rok, hemd, topje) en andere spullen die leden nodig hebben, heb je in de chiro-shop "De Banier". Kledij van Chiro Beselare (onze eigen chiro trui) kun je kopen bij Bieke Van Coillie en Rilke Treve, aan een democratische prijs. Het dichts bijzijnde filiaal van De Banier is te vinden in Roeselare.

 

TWEEDEHANDS? Tweede kans!

Hoeft jouw uniform niet helemaal nieuw te zijn? Geen probleem! Bij ons kunnen jullie ook terecht voor een tweedehands uniform. In onze tweedehandsshop hebben wij vooral truien, t-shirts, broeken en rokken op voorraad. Bieke Van Coillie en Rilke Treve zijn verantwoordelijk voor de tweedehandskledij. Bij hen kan je dus terecht met vragen via onderstaand e-mailadres: tweedehands@chirobeselare.be.

 

Hoe kledij kopen?

Wil jij tweedehandskledij kopen? Dan is het natuurlijk handig dat je die eerst even kunt passen. Dat doe je als volgt: Je stuurt een mailtje naar bovenstaand e-mailadres, zo kun je met Rilke en Bieke een afspraak maken. Het passen gebeurt in het schutterslokaal (nieuwstraat, 8980 Beselare). Als je beslist om de gepaste stukken te kopen, zorg je dat je die CASH kunt betalen.

       

Hoe kledij verkopen?

Oei, ik groei! Wat als je uniform plots te klein is? Ook geen probleem, wij nemen die kledij van jullie over. Het geld van de verkochte kledij krijgen jullie terug!

Hoe doe ik dat? Je steekt de kledij die je wilt verkopen (gewassen) in een plastic zak met daarin een briefje met naam ouders en naam lid. Daarna kun je contact opnemen via tweedehands@chirobeselare.be.

      

Prijs?

Wij verkopen tweedehandskledij allemaal aan de helft van de prijs (van een nieuw uniform). Daarnaast gaat er per scheurtje of verfvlek nog een euro af.

 

 

De Banier

Ben je op zoek naar chirokledij, knutsel- en hobbymateriaal, gezelschapsspelen of prentenboeken? Dan ben je bij de banier aan het juiste adres!